31 de juliol, 2007

"Pograma" del mes d'agost. Amb l'extra de com es va crear el nom de la colla.

Un breu recordatori per als membres de la colla: com que no disposem de pissarreta digital al casal, transcrivim ací les actuacions previstes per al juliol -ja quasi finit- i per a l'agost on acompanyarem els diferents correfocs a venir:
  1. 21 de juliol, platja de Pinedo
  2. 24 de juliol, Alborache
  3. 10 d'agost, Almansa
  4. 14 d'agost, Silla
  5. 23 d'agost, Alcublas

Per això la colla, imaginativa ella, ha creat el nou refrany: "Pel juliol i per l'agost, dimonis i correfocs." No deu ser per a combatre la calor, veritat?

Per cert, molts membres de BUF-ALÍ van errats pel que respecta a l'origen remotíssim del nom de la colla. Per això, hem indagat per internet, hem consultat el Coromines, l'Alcover-Moll i el Ferrer Pastor i res. A la fi, un iaio de la Malva i el Cabanyal, molt saberut, ens ho ha explicat clarament. Diu que el seu rebesavi li va contar que el nom de la colla es va originar així:

Queda, doncs, aclarit l'origen ancestral del nostre nom.

I per donar entrada al que queda d'estiu i de vacances, us posem una gravació sorpresa que ja ens agradaria haver interpretat nosaltres. Però ahí estem, assajant més que mai per templar les canyes i que el pròxim curs comence amb nous reptes, divertiments i sorpreses. Fins a molt prompte. Disfruteu.

La música estival que mai passa de moda <<< (pitgeu a l'esquerra, sempre)