28 de juliol, 2007

Pel juliol i per l'agost, dimonis i correfocs

Sembla un mal refrany, però es el nostre fat o destí estiuenc. Enmig de les vacances o entre viatge i viatge, la colla Buf-Alí estàrà present en les festes de molts pobles. La setmana passada, a la platja de Pinedo (València) ens vam aplegar al costat dels dimonis de Castellar, "Pirates del foc", per acompanyar-los pel passeig marítim en un esplèndid correfocs que van organitzar. Aquest darrer dimarts, 24 de juliol, també vam anar junts a les festes d'Alborache per a rodar pels carrers del poble amb les seues màquines infernals. Els veïns d'Alborache ja ens havien vist l'any anterior i enguany, amb la confiança adquirida, s'avançaren i endinsaren enmig del fum per a olorar de prop el sofre i sentir els tabals i les dolçaines que a dures penes podíem tocar per falta d'aire pur. Aquella nit els assistents van quedar contents, "més que l'any passat", diuen. Pot ser que li van perdre ja el respecte als dimoniets. Les properes setmanes continuarem acompanyant nous correfocs des de Manises a Alcublas per tal de calfar més l'estiu que ja ve prou calorós, o no? A la pròxima entrada us parlarem dels nostres projectes immediats. Bon estiu.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Atenció pregunta: podrien entre tots fer un recull de fotografies d'estos set anys.
Pp.

Toni ha dit...

Hola, Pep. Per al setembre proposarem de reunir tot el material audiovisual dispers de la colla. Tingues en compte que anem generant de cada eixida moltes fotos i videos i caldrà centralitzar-los en un arxiu i arxiver comú. La idea és molt bona. Fins prompte. Abraçades. Toni.

Anònim ha dit...

Je tio es important que vingues de nou al grup ja que estem preparant ja els carnestoltes d´enguany i tenim una nova canço per aprendre.
Espere que continuem creixent amb força.

Paco G.